Μην Ακυρώνετε, Αλλάξτε Ημερομηνίες

Αγαπητέ κύριε/ κυρία,

Κατανοούμε την ανησυχία που προκαλείται από το COVID- 19. Όλοι ελπίζουμε ότι αυτή η δύσκολη κατάσταση θα τελειώσει σύντομα, και ελπίζουμε ό, τι καλύτερο.

Στο πλαίσιο της Ξενοδοχειακής Μας Ασφάλειας, όλο το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει εισαγάγει κάθε πιθανό μέτρο μετριασμού του κινδύνου, όπως ενημέρωσε η κυβέρνηση.

Επιπλέον, η εταιρεία μας Xenios Gate, υποστηρίζει τις διακοπές σας, παρέχοντας τις κρατήσεις με μη επιστρέψιμη τιμή ως επιστρέψιμες  για να εξασφαλίσετε την κράτησή σας.

Για όλα τα ξενοδοχεία Xenios Gate στη Θάσο, εφαρμόζουμε τις ακόλουθες πολιτικές:

Για τους επισκέπτες με υπάρχουσες κρατήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων με μη επιστρέψιμες τιμές που συνήθως είναι πιο περιοριστικές, θα επιτρέψουμε πλήρεις αλλαγές ή ακύρωση χωρίς χρεώσεις. Τροποποιήστε  έως και 7 ημέρες πριν το check-in  ή  ακυρώστε  έως και 14 ημέρες πριν από το check-in χωρίς χρέωση..  Αυτή η επιλογή ισχύει από τη σεζόν 2020 μέχρι και τη σεζόν 2021.

Για τους επισκέπτες που κάνουν νέες κρατήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων με προκαταβολή, θα επιτρέψουμε στην κράτηση να τροποποιηθεί  έως και 7 ημέρες πριν από το check-in  ή  να ακυρωθεί  έως και 14 ημέρες πριν από το check-in  χωρίς χρέωση..  Αυτή η επιλογή ισχύει από τη σεζόν 2020 μέχρι και τη σεζόν 2021.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τυχόν αλλαγές στις υπάρχουσες κρατήσεις θα υπόκεινται στη διαθεσιμότητα και σε τυχόν διαφορές στις διαφορές στις σχετικές πληροφορίες.

Το ποσό που έχετε ήδη πληρώσει θα παραμείνει ως προκαταβολή για τις νέες ημερομηνίες κράτησης. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρείτε το δικαίωμα της έκπτωσης χωρίς δυνατότητα επιστροφής.

Για τους επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση απευθείας μαζί μας και δεν έχουν ακόμη νέα ημερομηνίες στο μυαλό τους, θα σας παρέχουμε ένα πιστωτικό κουπόνι για την αξία της κατάθεσής σας, για χρήση νέων κρατήσεων. Ισχύ για 18 μήνες. Μετά την λήξη αυτής της περιόδου η προκαταβολή επιστρέφεται.

Αναγνωρίζουμε ότι αυτοί είναι ανησυχητικοί καιροί, και είτε ταξιδεύετε τώρα είτε στο μέλλον, θέλουμε να γνωρίζετε ότι η ασφάλεια και η ευημερία σας είναι η προτεραιότητά μας.